Grafische afwerking

Op zoek naar de beste grafische afwerking van uw producten? Tagra, gevestigd in Zwanenburg, is een specialist op het gebied van tapes. Wij leveren tapes en kunnen deze handmatig of machinaal aanbrengen op alle soorten drukwerk. Daarnaast is ook de handling van uw product en de grafische afwerking bij ons in de juiste handen!

Grafische afwerking producten

Wij kunnen uw grafische producten handmatig afwerken en hebben verschillende machinale toepassingen voor de grafische afwerking van uw producten. Hierbij kunt u onder meer denken aan snijden, vergaren, boren, sealen, hechten, het aanbrengen van sluitzegels, ringbanden complementeren etc. Ook nemen wij de handling voor onze rekening. Enkele bewerkingen die wij kunnen verzorgen zijn: 

  • De grafische afwerking van bijvoorbeeld offertemappen
  • Stickeren van producten
  • Het verzendklaar maken van producten

Grafische afwerking algemeen

Grafische afwerk tape is een soort tape dat wordt gebruikt om grafische elementen af te werken of te beschermen. Het is gemaakt van een transparant materiaal, zoals polyethyleen of polypropyleen, en heeft een hoge kleefkracht. Het wordt vaak gebruikt om randen af te dekken of om afgedrukte elementen te beschermen tegen beschadiging. Grafische afwerk tape is beschikbaar in verschillende breedtes en diktes, afhankelijk van de toepassing. Het is een veelgebruikt hulpmiddel in de grafische industrie, maar wordt ook vaak gebruikt in andere industrieën, zoals de automotive- en bouwindustrie.

Drie voordelen van het werken met grafische afwerking tape

1.     Grafische afwerking met tape is een veelzijdige en betaalbare manier om aangepaste vormen te maken op verschillende oppervlakken, zoals muren, vloeren, ramen, meubels en nog veel meer.

2.     Het gebruik van verschillende kleuren en patronen van tape kan helpen bij het creëren van een opvallende en unieke grafische afwerking die de aandacht trekt.

3.     Het mooie van grafische afwerking met tape is dat het gemakkelijk te verwijderen is zonder enige schade aan het oppervlak.

Meer weten over grafische afwerking?

Wilt u meer weten over wat wij u kunnen bieden voor de grafische afwerking van uw producten? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Tagra heeft een antwoord op al uw vragen en denkt graag met u mee! Nieuwsgierig? Bekijk alvast onze catalogus van tapes.

 

Ja, ik wil een offerte aanvragen